Atelier de lucru 5 – Școala Gimnazială Boldu, Jud. Buzău

În cadrul proiectului ”Management adecvat în vederea conservării biodiversității din ariile naturale protejate ROSCI0005 Balta Albă-Amara-Jirlău-Lacul Sărat Câineni, ROSPA0004 Balta Albă-Amara-Jirlău, 2.271 Balta Albă, 2.272 Balta Amara, 2.260 Lacul Jirlău-Vișani.”, s-a desfășurat activitatea  A.3.2.4. Creșterea gradului de informare a elevilor și profesorilor, cu privire la importanța conservării speciilor și habitatelor de interes comunitar din ariile naturale protejate ROSCI0005 Balta Albă-Amara-Jirlău-Lacul Sărat Câineni, ROSPA0004 Balta Albă-Amara-Jirlău 2.271 Balta Albă, 2.272 Balta Amara, 2.260 Lacul Jirlău-Trup Vișani, prin organizarea în 6 unități școlare a unor ateliere de lucru și discuții în cadrul orelor de dirigenție, pe baza realizării unei expoziții itinerante de fotografie și distribuirea de materiale informative.

În cadrul acestei activități a fost prezentată o expoziție de fotografie cu 30 de imagini surprinse în cadrul Ariilor și Rezervațiilor mai sus menționate, fotografii care au fost donate – de Asociația Maximilian – școlilor partenere.

Mai mult decât atât, a fost organizat și un atelier de lucru în care s-a vorbit despre importanța protejării mediului înconjurător. Toți copii au primit un set de materiale informative, format din broșură de prezentare a Ariilor și Rezervațiilor, memory stick, tricou, pix.

DATA/ORA: Vineri, 7 Iunie 2019, ora 10:00
LOCAȚIA: Școala Gimnazială Boldu, Jud. Brăila